2015. március 24., kedd

200. bejegyzés - Játék

Végre. Sikerült. Ez a 200. bejegyzés és az előző bejegyzésben ígértem egy játékot. Mivel még nem volt játék a blogomon és a blogszülinapról lekéstem, gondoltam ez a kerek sorszámú bejegyzés megfelelő lesz, és egyébként is tavasz van..... 

Egyszerű a dolog: a blogról kiválasztottam 5 ékszert, amelyek saját minta alapján készültek. Ezek közül az egyikre szavaznotok kellene. Amelyik a legtöbb szavazatot kapja, annak elkészítem a mintáját kb. egy hónapon belül és felteszem ide. Ez az egyik "nyeremény". A másikat pedig mutatom:
A képen látható fülbevalót és nyakláncot sorsolom ki azok között, akik szavaznak, illetve írnak egy kommentet ehhez a bejegyzéshez. Szavazni 2015. március 28. 20.00-ig lehet.

Ezek közül az ékszerek közül lehet választani:


Köszönöm, hogy jöttök!

16 megjegyzés:

 1. Egyik szebb, mint a másik, nehéz ám választani. Én leginkább olyan bogyós-karkötős nőci vagyok, szóval nálam 1. a Piramis bogyó és rögtön utána a Csenge karkötő. De bármelyik ékszer is nyeri a versenyt, én már előre örülök a mintádnak :) És köszönöm, hogy játszhattam :) Hesz Anikó

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nagyon nehéz választani, mert mindegyik nagyon különleges és egyedi...DE ....talán legyen a rombusz füli! Köszönöm a játék lehetőséget!
  mézesmama

  VálaszTörlés
 3. Még sok bejegyzést és szebbnél szebb ékszer készítését kívánom neked. Mindegyik nagyon szép, a bogyónak viszont megnézném a mintáját.

  VálaszTörlés
 4. Kedves Bea!
  Mindig örülök, ha képet, mintát töltesz fel! Nekem legjobban a Lótuszvirág gyűrű tetszik. Még karácsonyra kaptam a fiaimtól sárkány gyöngyöket, de még nem találtam olyan mintát, amihez fel lehetne használni. A gyűrűd szerelem volt első látásra!

  VálaszTörlés
 5. Hajrá lótuszvirág gyűrű ! :)

  VálaszTörlés
 6. Mind nagyon szépek, egyszerűek, ám mégis különlegesek. Nekem a Csenge karkötő tetszik a legjobban. Szerintem tovább gondolható, más gyöngyökkel is variálható. :)

  VálaszTörlés
 7. Még egy szavazat a Rombusz fülire. :)
  Köszönöm a játékot.

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszenek a mintáid,de választani kell talán a gyűrű mintáját szeretném.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon nehéz a választás, mert mindegyik különleges és nagyon szép! Talán a Lótuszvirág gyűrű! Köszi a játékot!

  VálaszTörlés
 10. Szia! Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a Lótuszvirág gyűrűt választanám. Kíváncsi leszek, bármelyik is legyen a nyerő!

  VálaszTörlés
 11. Micsoda " teríték"! !!! Nagyon szépek és a választás is nehéz. Legyen a 4.Rombusz fülbevaló talán.:))

  VálaszTörlés
 12. Az összeset szeretném, de Lótuszvirág gyűrű mintájának nagyon örülnék!

  VálaszTörlés
 13. Lótuszvirág gyűrű! :-) Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 14. Igen, a Lótuszvirág-gyűrű telitalálat, de a rombusz füli is nagyon bejön! Köszönöm a lehetőséget én is!

  VálaszTörlés