2015. július 27., hétfő

Rombusz fülbevaló

Nem vagyok kibékülve a pastell színű gyöngyökkel, valahogy nem az én világom ez a szatén fényű dolog. Sokkal jobban szeretem a telt, matt, vagy a picasso gyöngyöket. Amikor megjelentek ezek a színek, azért rendeltem egy semlegesebb színű pastell barna árnyalatú gyöngyöt, de ahogy gondoltam, tényleg nem nagyon tudtam semmihez sem használni, csak rakosgattam ide-oda. 
Most használtam fel, ehhez a rombusz fülbevalóhoz, matt ezüst farfalléval kiegészítve.





2015. július 23., csütörtök

Tilda medál

Kipróbáltam a háromlyukú háromszög - eMMa - gyöngyöt. Raktam hozzá crescent, 6 mm golyó és drop gyöngyöket. Jó játék volt.





2015. július 19., vasárnap

Tanfolyamon voltam......

...... még a múlt héten vasárnap, Vezsuzsinál. Most jutottam el addig, hogy le tudtam fotózni az ékszereket. Arrhenius bogyót és gyűrűt fűztem. A gyűrűt tegnap sikerült befejeznem, a bogyóval még van egy kis teendőm, amit a legkevésbé szeretek, el kell dolgoznom a millió damilvéget, aztán kap egy szerelőpálcát és láncot. 




2015. július 6., hétfő

Ajándék - Piramis bogyó minta

A napokban volt a születésnapom, ezért úgy gondoltam, készítek egy kis ajándékot... Sok szeretettel mindenkinek aki örömét leli a gyöngyözésben!







Jó fűzögetést mindenkinek, aki elkészíti! Remélem érthető, ha mégsem, írjatok, ha nem is azonnal, de válaszolok mindenkinek.